День ТОЛЕРАНТНОСТІ

16 листопада відзначався Міжнародний день Толерантності.

Толерантність - це повага, прийняття і правильне розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження і способів прояву людської індивідуальності. Виховання толерантності починається з дитинства.

Колектив Центру розвитку дитини «Калинка» долучився до проведення заходів до Дня толерантності. Вихователі всіх вікових груп творчо та цікаво провели різні форми роботи з дітьми з метою виховання толерантного відношення один до одного, розвитку творчого мислення, фантазії, уяви, здатності до емпатії, співпереживання та співчуття.

Сучасний педагог має володіти всіма якостями толерантної особистості. І саме з метою закріпити у педагогів поняття «толерантність» і «толерантна особистість», критерії толерантності; надати їм можливість оцінити міру своєї толерантності; створити умови для мотивації; розвивати професійну самосвідомість; формувати толерантне ставлення до інших людей та гармонізувати взаємини в колективі, практичним психологом Серпівською О.І. було проведено заняття «Всі ми різні, всі ми рівні». Дякую колегам за активну участь.
Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.