Всеукраїнський Олімпійський тиждень в "Калинці"

На виконання листа Сумського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту від 07.09.2023 №235 «Про проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Всеукраїнського Олімпійського тижня» з метою пропаганди здорового способу життя, залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рухової активності, зміцнення здоров’я та розвитку олімпійського руху в Україні, в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) "Калинка" Охтирської міської ради Сумської області було організовано та проведено Олімпійський тиждень, в ході якого форми проведення заходів обиралися з дотриманням вимог безпеки в умовах воєнного стану

Традиційно Олімпійський тиждень» було проведено в вересні місяці, в ході якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні заняття по ознайомленню з видами спорту та видатними спортсменами, інформаційні хвилинки, конкурс малюнків, спортивні змагання між групами дітей старшого дошкільного віку, які мали на меті пропагувати серед вихованців здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

До проведення «Олімпійського тижня» долучилися діти, батьки та педагоги середнього та старшого дошкільного віку. Вони взяли участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику: «Я – майбутній олімпієць».
Діти демонстрували своє вміння малювати та фантазувати.

/Files/images/238 Ол.тиждень1.GIF

В групах старшого дошкільного віку проведено тематичні заняття, на яких вихованці в цікавій ігровій формі мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені.
Пройшли змагання «Веселі старти» між вихованцями груп старшого дошкільного віку. Діти показали спритність, сміливість, швидкість в іграх – естафетах.
Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашому закладі сильні, спритні й сміливі діти, які полюбляють спорт і дбають про своє здоров’я.

/Files/images/238 Ол.тиждень2.GIF

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.